Trendiga kläder för stora män

 

Älskar man kläder och mode så gör man och då ska ens kroppsstorlek inte få hämma ens kreativitet. Tyvärr är det ofta så verkligheten ser ut eftersom i stort sett alla klädekedjor och -butiker som satsar på mode och trender har ett begränsande utbud storlekar. - stora kläder är en bristvara. Visst kan man förstå att butikerna vill satsa på att ta fram kläder som passar de flesta och som går åt under varje säsong, men det finns en hel del människor som behöver större storlekar än XL kläder. Stora kläder går såklart att hitta, men man får leta extra och i regel får man nöja sig med relativt neutrala plagg - inte sällan direkt oformliga.

Detta är ett lika stort problem för kvinnor som det är för män, eventuellt är det till och med ännu svårare för män att hitta stora kläder i trendigt snitt.

XL kläder och större!

Därför är det roligt att se att det finns en butik som sticker ut och som fyller detta tomt ekande hål. Motley Denim är klädbutiken för de som behöver XL kläder och större (inte mindre), men som inte vill kompromissa med snitt och stil. Motley Denims stora kläder känns fräscha och moderna och de säljer dessutom en hel del acessoarer som man kan pimpa sina outfits lite extra med. Det känns utdaterat att tvingas hålla sig inom särskilda ramar bara för att man drar några storlekar större, vi lever i år 2016 och alla har rätt att skapa och framhäva den personlighet de önskar - oavsett längd och bredd och oavsett om vi är män eller kvinnor - eller bådadera!

På Motley Denim finner du storlekar som sträcker sig från XL till 8XL och jeansstorlekarna går från W40 till W70.

 

25 Apr 2016