Viktigt med en bra sport-bh

Om du ska träna så kan det vara värt att satsa på en riktigt bra sport-bh eller tränings bh. Grejen är ju att de vanliga behåar man annars har på sig, de har sömmar och byglar och annat, som kan skava en hel del samt att de inte heller ger dig det rätta stödet för bysten under träning. När man tränar så är det ju en hel del gumpande och skumpande av brösten när man gör övningar. För att de inte ska röra på sig, så är det ett måste att ha dem i en bra bh anpassad för träning. 

Det många tänker på annars inom träning och kläder är just resten, typ träningströja och byxa samt vad man har för skort. Men som kvinna gäller det som sagt att även tänka på bysten. Ett annat tips, är att om du tränar mycket, använd dig då av Fitline kosttillskott. 

Hitta rätt bh att träna i

Det du ska tänka på när du väljer en sport-bh, det är att funktion går före mode! Så ta inte första bästa för att den är snygg, utan se till att passa ut en som sitter bra på din kropp, som ger din byst rätt stöd samt som passar för den sport, idrott eller träning du ska göra. Det kan vara idé att testa olika modeller för att hitta rätt. Sedan är det ju ok om den utöver funktionell även är snygg, så sett!

17 Nov 2022