I väntan på våren

Ja, jag vet! Det är bara januari och vi kommer säkert få mer snö och is men det spelar ingen roll. Jag längtar redan efter vår och sommar nu och igår när jag var ute så sken solen och det kändes hur naturen började ställa sig i startblocken. När det väl vänder mot varmare tider så kommer det att gå snabbt och för att förbereda mig har jag redan nu börjat leta efter något att ta på när solen kommer. Jag har kollat in Engelbert smycken som är vackra smycken för olika tillfällen och det finns ett halsband där som jag har förälskat mig i. Jag har också hittat en superhärlig sommarklänning som jag tror kommer att passa bra ihop med halsbandet. 

Saker att göra medan man väntar på våren

Men vad ska man hitta på för att få tiden att gå snabbare? Hur ska jag planera min vinter så att den passerar snabbt? Inte en helt lätt uppgift men jag tänker så här:

  • Gå på gym - Speciellt då med gruppträningar så att man får lite fart på pulsen samtidigt som man har skoj.
  • Ljusfest - Anordna ett party fär vänner med ljuset som tema. Det är rätt kul! Man tar lampor och gör ljuskonstverk och leker med färg och form.
  • Läsa - Detta knep brukar funka för mig. När jag läser böcker försvinner tiden och samtidigt får man en fin upplevelse. 

Vad gör du på vintern när det är mörkt och trist? Berätta gärna och tipsa! Det uppskattas. 

17 Jan 2023