Modeller har snygga tänder

Ställ upp 100 modeller på rad och jag kan garantera dig att alla 100, eller åtminstone 98 av dem, har ett näst intill perfekt leende. Det ingår liksom i jobbet som modell att se så bra ut som det bara är möjligt. Med det menar jag nu inte att alla modeller har tandrader som sitter perfekt, nej det kan allt finns ett par krokiga också men däremot så är de alla rena, vita och fina. 

Vad är hemligheten bakom de vita tänderna?

Deras hemlighet, som ger dem det vackra leendet är tandblekning (du kan läsa mer om detta på bästa-tandblekningen.se där det också finns bra produkter som de testat och tips för dig som vill bleka tänderna). Alla kan bleka sina tänder och oavsett om du väljer att göra det på en salong eller hemma så bör du använda dig av professionella produkter. 

Funkar huskurerna?

Det finns gott om olika recept på tandblekning som du kan göra med saker du har hemma. Ättiksprit, bikarbonat, spenat och andra saker du kanske har i skafferiet fungerar säkert till viss del, men du får aldrig ett så bra resultat som du får med riktiga produkter som är gjorda för detta ändamålet. Dessutom så är det ganska äckligt att gnida tänderna med kanel eller gurgla med ättika. Jag hade nog låtit bli i alla fall. 

Jag har hål i en tand

Om du har hål i tänderna så ska du inte bleka dina tänder med en gång. Kontakta en tandläkare först som får kolla på tänderna och laga eventuella hål du har. Där kan du också passa på att fråga om det finns någon blekningsprodukt som funkar bäst just för dig och dina tänder. 

2 Dec 2020