Midsommarfest - Det gäller att planera i tid

Ja, jag vet att det bara är februari och att det kommer att snöa många gånger till innan vi får sommar och sol. Men det spelar ingen roll. Jag sitter och planerar midsommarfirandet för i år. Det kommer bli en episk fest, det kan jag lova. Över 200 personer är inbjudna och det är både vänner, släkt och kollegor inom modebranschen som ska komma. En och annan bloggare som jag lärt känna har också fått inbjudningskort skickade till sig. Att fixa en så här stor fest kräver en hel del, och jag tänker inte lämna något åt slumpen. 

Det måste finnas tak över huvudet

Man skulle ju kunna hyra en lokal, men midsommar är en dag då man ska vara utomhus. Därför ska jag hyra bord och stolar i Stockholm, och på samma ställe ska jag hyra stora partytält så att alla kan ha tak över sig om det behövs. Då kan man komma undan både från gassande sol, och från hällande regn. 

Maten är ett kapitel för sig

Ja, det är ju liksom inte bara att servera potatis, sill och gräddfil med gräslök. det ska givetvis finnas med det också men man får inte glömma bort vegetarianerna, veganerna, laktosintoleranta och de som helt enkelt inte gillar sill. Så jag satsar nog på catering skulle jag tro. Då kan man se till att det finns något för alla. Även till kvällen då jag vill ha lite varm mat också. Ingen ska ju behöva gå hungrig på min fest! 

12 Feb 2019