Ibland fastnar man på nätet

Trodde du att modeller är supersnygga hela tiden eller att vi inte har komplex? Då trodde du fel! Jag brukar ofta krypa upp i soffan hemma, iförd något bekvämt, helt osminkad och bara surfa runt på datorn. 

Igår gjorde jag exakt detta och hittade en artikel om att frysa bort oönskat fett. Det är tydligen en metod som är mindre invasiv än en fettsugning. Ja, jag är inte någon kandidat för ett sånt äventyr men det var intressant att läsa om det. Vill du också läsa är det ponilssonshomepage.se du ska klicka dig in på. Där finns den artikeln, och även några andra intressanta. 

Brukar ofta bli filmer

Det jag annars fastnar mest för är korta filmsnuttar på Youtube. Speciellt de där när folk tänker göra något kul - och så blir det fel och så ramlar de och slår sig, eller tappar något som går sönder. Söker man på "fail" så kommer det upp flera tusen förslag och det är där jag brukar hänga och skratta. 

Jag går faktiskt ut också!

Nu låter det som jag sitter inne mest hela tiden men så är det verkligen inte. Jag gillar att vara utomhus och nu på vintern finns det ju massor av roliga saker man kan hitta på. Jag ska till exempel åka långfärdsskridskor i veckan som kommer! Det är lite nervöst för jag kommer att stå på is, med djupt vatten under mig och jag lovar att isen säkert kommer att spricka. 

Jag har varit och köpt isdubbar i alla fall, såna där röda med en pigg så att man kan dra sig upp på isen om man ramlar igenom. Det sitter en visselpipa på den också så att man kan vissla på hjälp. Nu åker jag ju inte ensam såklart, det ska man aldrig göra, men det är ju ändå bra att kunna påkalla lite uppmärksamhet. 

Vi tar med en ryggsäck med lite kaffe och smörgåsar så att vi kan pausa under tiden. Det kommer att bli jättekul tror jag och kanske berättar jag för er hur det gick och hur det var. 

28 Jan 2021