Gillar män med tuffa arbeten

Min smak när det kommer till killar, eller män, det är dom som har tuffa jobb. Nu menar jag inte tuff som i coolt, utan jobb där de verkligen jobbar, och sliter. Som brandmän till exempel, eller som jobbar med heta arbeten och brandskydd. Jag läste just om detta lite och det är en hel del som krävs inom vissa yrken. Som heta arbeten till exempel. Då måste man gå en heta arbeten utbildning. Denna typ av utbildning ska alla som jobbar med saker som alstrar värmen gå. Det eftersom det krävs ett intyg och ett certifikat att utföra detta jobb. Genom att gå en sådan utbildning, som är för heta arbeten så kan man minska riskerna för att bränder uppstår. Det är därmed viktigt att alla som jobbar med värme på något sätt har rätt kunskaper.

Den som jobbar med brandskydd

Det finns tydligen även något som heter brandskyddsutbildning. Det finns brandskyddsutbildning Skåne, som man kan gå. Denna utbildning ska den gå, som har ett yrke där det oftare är risker föratt det börjar brinna. Så att de lär sig allt om brandskydd, varför det börjar brinna och hur man förhindrar att bränder uppstår.

Det är tur att det finns dessa typer av utbildningar för de som jobbar med dessa saker. Just saker som har med eld och bränder att göra är viktigt att personerna har kunskap om tror jag. Så du som jobbar med detta, se till att även du har rätt sorts utbildning och kunskaper.

6 Feb 2018