Bli av med kroppshåret för gott

Få saker är så tråkigt som att ta bort kroppshår, oavsett hur man väljer att göra det. De flesta kvinnor vill idag helst bli av med håret på benen, under armarna och vid bikinlinjen, samt i ansikte, på ryggen och andra ställen om hårväxt förekommer där. Hårväxt på oönskade ställen är mycket besvärande och de metoder som finns för borttagning har alla sina för- och nackdelar.

Rakning och vaxning

Rakning är ett evighetsgöra för stubbet växer ut på cirka en halv sekund. Dessutom ger rakning ofta inåtväxande hårstrån, irriterad hus och ibland inflammation i hårsäckar. När håret sedan växer ut igen så växer det ut till synes hårdare och starkare än någonsin! Det är en mycket frustrarande process.

Många väljer, av uppenbara skäl, att göra slut med rakhyveln til förmån för vaxning. Man kan vaxa sig själv, men det enklaste är att bli vaxad på salong. Nackdelen med vaxning är förstås att det gör ont och att processen måste upprepas minst en gång i månaden, vilket blir ganska dyrt.

IPL och diatermi

Ska det verkligen behöva vara smärtsamt, dyrt, tidskrävande och allmänt irriterande att hålla sig fräsch och fin år 2016? Nej, det behöver det inte vara - lösningen finns i permanent hårborttagning.

Permanent hårborttagning sker med hjälp av olika metoder som IPL eller diatermi. Vanligtvis krävs flera behandlingar inom loppet av en specifik tidsperiod, men sedan är håret väck för gott.  

För permanent hårborttagning i Stockholm rekommenderar jag varmt Leilas hårvård, kolla in företagets hemsida på hårborttagningstockholm.nu. På Leilas ges du möjlighet att för gott bli av med besvärande hårväxt på de mest skonsamma vis - helt klart något att unna sig i år!

25 May 2016