Behåll stilkänslan även som förälder

Alla vi som har skönhet, mode, stil och design som intressen fasar när vi ser unga människor som helt har tappat sin känsla och sitt intresse för stil när de får barn. Jag lovar att det är en av anledningarna till varför stilkänsliga personer ofta tvekar inför att själva bli föräldrar - för tänk om det är en naturlig reaktion? 

Nu tror ju inte jag att det är så, man bestämmer själv sina prioriteringar och den dag som jag får barn ska jag se till att vara en cool förälder med bibehållen känsla för stil. Här i Sverige syns det att allt fler delar min uppfattning, inte minst i utbudet av barnvagnar som revolutionerats de senaste tio åren.

Snygga barnvagnar

Idag finns det jättemånga sinnessjukt snygga barnvagnar, med diverse supercoola funktioner och detaljer. Jag har själv skannat marknaden lite och fastnat för Bugaboo-vagnarna, särskilt Bugaboo Donkey och Bugaboo Buffalo. Vilken jag själv ´hade valt hade berott lite på var jag bor när jag får barn. Donkey passar nog bättre för staden, eller om man har två småttingar samtidigt, medan Buffalo verkar suverän på lite mer utmanande underlag eftersom den har rejälare hjul.

Det som är det allra bästa med Bugaboo Buffalo är att den funkar lika bra inne i stan, de gånger man vill åka in, för den har extremt liten svängradie och tar liten plats för att vara så pass robust som den är.

Bugaboo Donkey kan anpassas för ett och två barn, så flexibiliteten är enorm. Nu ska ju inte jag skaffa barn i det absolut närmaste rycket, men jag blir nästan sugen när jag ser vad som finns på marknaden!

28 Jun 2016